Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Iarasi reteta cu pasta de tomate? Da,din nou cu pasta de tomate ,au ramas cateva chiftelute de peste si Bebe a zis "bine mai, da ai facut al chiftelute nu gluma,si in sos tomat, chiar nu vrei sa faci deloc?" Asa ca i-am indeplinit si lui Bebe dorinta......"chiftelute de peste in sos de tomate cu marar"
Chiftelutele vezi reteta postata aici http://www.bucataras.ro/retete/chiftelute-crocante-de-peste-ii-16260.html
Untul se pune la topit intr-o cratita, se pune faina , se caleste 3-4 minute dupa care se pune pasta de tomate dizolvata cu putina apa(asta daca pasta e prea groasa) se amesteca bine si se mai completeaza cu apa daca e nevoie.
Se adauga foile de dafin, zaharul, balsamul de vin rosu, sare si se amesteca bine toate. Se lasa sa dea 2 clocote.
Se pun chiftelutele in sos si se lasa sa fiarba 5 minute impreuna. Se servesc cu marar (eu am pus din congelator,dar e mai aromat cel proaspat)
Marar se poate pune si in sos, sa dea 2 clocote ,da un gust foarte placut.
Pofta buna
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult